Archive for October, 2014

Κλείνει ο κύκλος των Χαΐνηδων μετά από 24 χρόνια πορείας…

Τίτλοι τέλους απο τους Χαΐνηδες…Μετά απο 24 χρόνια χωρίζουν οι δρόμοι των μελών του κρητικού συγκροτήματος… του Βασίλη Σπυριδάκη.

Μετά από 24 χρόνια συνεργασίας οι Χαίνηδες, που ξεκίνησαν την δημιουργική τους πορεία στη μουσική από το Ηράκλειο, έβαλαν πριν από μερικές μέρες τίτλους τέλους.

συνέντευξη του Οδυσσέα Ιωάννου στην Βίκυ Καλοφωτιά

Με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του δίσκου “Ό,τι θυμάσαι δεν πεθαίνει”, όπου υπογράφει με το ξεχωριστό του ύφος τους στίχους που ερμηνεύει ο Γιάννης Κότσιρας σε μουσική του Θάνου Μικρούτσικου, μίλησε με τον Οδυσσέα Ιωάννου για όλους και για όλα η Βίκυ Καλοφωτιά για το Lesvosnews.net.

Εικαστικό αφιέρωμα στον Διονύση Σαββόπουλο στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη

Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη παρουσιάζει την ομαδική επετειακή έκθεση 18 εικαστικών αφιερωμένη στη ζωή και το έργο του Διονύση Σαββόπουλου. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 19 Νοεμβρίου έως τις 6 Δεκεμβρίου 2014.

Με αφορμή τα εβδομηκοστά γενέθλια του Διονύση Σαββόπουλου και τη συμπλήρωση πενήντα χρόνων συνεχούς παρουσίας του στο ελληνικό τραγούδι, μια νεότερη γενιά καλλιτεχνών γιορτάζει μαζί του, ενώ ταυτόχρονα επιχειρεί να αναμετρηθεί με το έργο του, αλλά και γενικότερα με την παρουσία του στα δημόσια πράγματα.

Ο Άγγελος Κουτσούκης γράφει για τον Νικήτα Βοστάνη

Ο Νικήτας Βοστάνης είναι ένας νέος συνθέτης, παλαιάς κοπής. Καί οταν λέω παλαιάς κοπής, εννοώ ό,τι γράφει τραγούδια και κύκλους τραγουδιών μέ λόγο ύπαρξης. Μέ θέμα και σημείο αναφοράς. Με γνώση και μεράκι.

Οχι για να κάνει την επιτυχία που θα κάνουν τσίχλα τα ραδιόφωνα, αλλά για να προκαλέσει τον ψαγμένο ακροατή,να σκύψει πάνω σε τραγούδια με ατμόσφαιρες που μπορούν να τον ταξιδέψουν.

About the author

Who‘s behind this

Demo

Skyler

Photographer

skyler@moreno

Phone: 555-357-3005

Charming, CA

8727 Sutter Street

Copyright 2013 by YOOtheme - All rights reserved
powered by Warp 7 Framework and
designed and crafted with UIkit

Demo