Archive for December, 2014

Μίκης Θεοδωράκης (και όχι μόνο) – Τα τραγούδια της φωτιάς

Ιούλιος 1974. Το γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας είναι γεμάτο και η μεγαλύτερη συναυλία μετά την πτώση της Χούντας ετοιμάζεται να ξεκινήσει.

Είναι όλοι εκεί. Γαργανουράκης, Καλογιάννης, Κωχ, Λοϊζος, Μαρκόπουλος, Μερκούρη, Νταλάρας, Ξαρχάκος, Ξυλούρης, Φαραντούρη, Χαλκιάς… και βέβαια ο Μίκης Θεοδωράκης.

Η Τρούμπα γίνεται ξανά το κέντρο του αστικού πολιτισμού.

Η Mahayana Records πήρε την απόφαση να δώσει τον απαραίτητο ηλεκτρισμό, έτσι ώστε να μπορέσουν τα “Kόκκινα Φανάρια” του Πειραιά να ανάψουν και πάλι. Και το έκανε. Όχι μόνο για την νύχτα της Παραμονής Πρωτοχρονιάς του 2015, αλλά σίγουρα και για εκείνη.

«Χρόνια μες΄ τη Τρούμπα μαγκίτης κι αλανιάρης, ρώτησε να μάθεις κι υστέρα να με πάρεις» Μάρκος Βαμβακάρης 1905-1972.

Κάτι από… μαγεία!

”Της νιότης μας οι μάγοι” ήταν το όνομα του τριημέρου στο Θέατρο Ακαδημία Πλάτωνος και δικαίωσε τον τίτλο του. Κοιτώντας τις φωτογραφίες, ξαναζώ κάθε λεπτό από όλο αυτό που ζήσαμε.

Αποκτήστε το νέο CD της Γεωργίας Νταγάκη και κερδίστε μια πρόσκληση για τις τελευταίες παραστάσεις της στην μουσική σκηνή LaMπουάτ

Η νέα δισκογραφική εταιρεία M.L.K,γιορτάζοντας την αποκλειστική στην Ελλάδα κυκλοφορία του album της Γεωργίας Νταγάκη ‘’Φόβος’’, προσφέρει για κάθε αγορά του, μέχρι τις 08/01/15, από μια πρόσκληση με ένα ποτό στις επόμενες δύο τελευταίες παραστάσεις της Γεωργίας Νταγάκη στην Αθήνα, στη νέα μουσική σκηνή LaMπουάτ (Λ.Συγγρού 338), την Πέμπτη-ανήμερα Πρωτοχρονιάς, ή την Πέμπτη-8 Ιανουαρίου.

ΒΟΥΛΑ ΣΑΒΒΙΔΗ – «Βγαίνω στο Φως»

Η Βούλα Σαββίδη, η πάλαι ποτέ «Βουλάρα» των Εξαρχείων μας καλωσορίζει στη μουσική σκηνή του Club του Μύλου , την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015 (ανήμερα των Θεοφανίων).

Μας υποδέχεται σε μια μουσική πρόταση-πρόκληση, όπου «μέσα σε αποσυνθεμένα χρώματα, ψάχνει αυτά που θα συνθέσουν τη δική της σημασία». (Β. Σαββίδη)

About the author

Who‘s behind this

Demo

Skyler

Photographer

skyler@moreno

Phone: 555-357-3005

Charming, CA

8727 Sutter Street

Copyright 2013 by YOOtheme - All rights reserved
powered by Warp 7 Framework and
designed and crafted with UIkit

Demo