Archive for February, 2015

Δημήτρης Βασιλάκης: O Έλληνας Θεός της τζαζ

Και ξαφνικά τα φώτα χαμηλώνουν, οι κουβέντες σταματούν και ο σαξοφωνίστας Δημήτρης Βασιλάκης ανεβαίνει στη σκηνή και αρχίζει να συνομιλεί με το κοινό του στη γλώσσα της τζαζ, ενώ το πιάνο “σχολιάζει” διακριτικά τον αυτοσχεδιασμό του.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο CLUB ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ

Μετά από τις sold out παραστάσεις σε Λονδίνο , Παρίσι, Άμστερνταμ Βερολίνο, Βρυξέλλες και Ντίσελντορφ έκλεισε αυτό το υπέροχο και ιδιαίτερο ταξίδι με την εξαιρετική Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού (θα κυκλοφορήσει η ζωντανή ηχογράφηση μέσα στον Δεκέμβρη του 2014) και στο Hybernia theatre στην Πράγα !!!

ΣΥΝΑΥΛΙΑ – Καλλιτεχνική Eκδήλωση για τον ΠΑΝΟ ΤΖΑΒΕΛΛΑ

Κάποιοι άνθρωποι δεν πεθαίνουν ποτέ. Είναι όσοι με την αγωνιστική τους στάση υπερασπίστηκαν την ελευθερία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και με την καλλιτεχνική τους δημιουργία πρόβαλαν αυτή την υπερήφανη στάση ζωής. Και είναι αυτοί που αποτελούν φωτεινά παραδείγματα στους σκοτεινούς καιρούς που ζούμε.

Δυο Μαγικές Βραδιές στο Θέατρο Badminton. Η συγκλονιστική ερμηνεία της Ελένης Βιτάλη…

Δύο μαγικές βραδιές στο Θέατρο Badminton με γενικό τίτλο “Από τον Βασίλη Τσιτσάνη στον Μίκη Θεοδωράκη”. Δύο βραδιές, γεμάτες από τραγούδια πού όλοι αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε, σκύψαμε πάνω τους σε χαρές και λύπες.

ALEXANDER THE GREAT. ROCK OPERA

«Η πολυπρόσωπη και εξαιρετικά εντυπωσιακή μουσικοθεατρική παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος «φέρνει πίσω» ξανά τον Αλέξανδρο, για να μας δώσει φιλί ζωής στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε και να μας δείξει τον σωστό δρόμο που επιβάλλεται να διαβούμε για να βγούμε από τα σκοτάδια μας. Διδάσκει ήθος, γενναιότητα, πίστη, ελπίδα, αξίες, πολιτισμό!

About the author

Who‘s behind this

Demo

Skyler

Photographer

skyler@moreno

Phone: 555-357-3005

Charming, CA

8727 Sutter Street

Copyright 2013 by YOOtheme - All rights reserved
powered by Warp 7 Framework and
designed and crafted with UIkit

Demo