Σχεδία Live! Πάρτι στο κατάστρωμα

Με τα αμπάρια πλημμυρισμένα νότες, τη Δευτέρα 30 Μαΐου, η «σχεδία» πιάνει στο λιμάνι της Τεχνόπολης σε ένα ακόμη υπέροχο μουσικό ταξίδι.


Είναι η μέρα που θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη, πλέον, συναυλία του ελληνικού περιοδικού δρόμου. Batala, Joey, Encardia, Σπύρος Γραμμένος, Πάνος Μουζουράκης, Μαριέττα Φαφούτη, Υπόγεια Ρεύματα και Κώστας Παρίσης, Gadjo Dilo, Χειμερινοί Κολυμβητές ανταποκρίθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη στο κοινωνικό αυτό κάλεσμα να ντύσουν με νότες την προσπάθεια για τη δημιουργία μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 6€ και όποια έσοδα προκύψουν θα αξιοποιηθούν για την ενίσχυση των δράσεων της «σχεδίας».

Η θερμοκρασία ανέβηκε, τα καλοκαιρινά ρούχα βγήκαν από τις ντουλάπες και τα εισιτήρια για την πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού τυπώθηκαν και είναι ήδη προς διάθεση. Ποια είναι αυτή; Μια συναυλία που έχει γίνει πια θεσμός στην πόλη, αυτή του περιοδικού μας, η συναυλία της «σχεδίας» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων! Η συναυλία που θα μας βοηθήσει να αφήσουμε πίσω μας το χειμώνα και να χαμογελάσουμε στο ζεστό καλοκαιράκι, συντροφιά με όλους τους αγαπημένους, αναγνώστες, πωλητές και καλλιτέχνες, τις χιλιάδες των γνωστών και άγνωστων φίλων που στηρίζουν ο καθένας με τον τρόπο του τον –ούτως ή άλλως– κοινό μας αγώνα για μια πιο δίκαιη, πιο όμορφη κοινωνία. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Μαΐου.

Οι πόρτες της Τεχνόπολης θα ανοίξουν στις 18.00, για να πάρουμε θέσεις και να απολαύσουμε –κατά σειρά– τους Batala, τον Joey , τους Encardia, τον Σπύρο Γραµµένο, τον Πάνο Μουζουράκη, τα Υπόγεια Ρεύµατα και τον Κώστα Παρίση, τη Μαριέττα Φαφούτη, τους Gadjo Dilo, τους Χειµερινούς Κολυµβητές.

Οι σπουδαίοι καλλιτέχνες ανταποκρίθηκαν αμέσως στην πρόσκλησή μας να ντύσουν με τις μουσικές τους την κοινή μας προσπάθεια για τη δημιουργία μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. Θα είναι εκεί, παρόντες και παρούσες, για να ντύσουν με νότες την αγάπη, την αλληλεγγύη, το σεβασμό, τη συντροφικότητα, όλες εκείνες τις αληθινές αξίες που προσπαθεί –μαζί με δεκάδες χιλιάδες φίλους και υποστηρικτές– να αναδείξει και το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου.

Μεταξύ των συνταξιδιωτών θα είναι για μια ακόμη φορά και οι Encardia. «Ξανά στη “σχεδία”, γιατί το πλοίο βουλιάζει και πρέπει να πιάσουμε στεριά ξανά. Γιατί η στέγη είναι δικαίωμα για όλους και για πάντα. Για να βρούμε τη ζεστασιά που χάθηκε μπροστά στα πόδια των περαστικών. Ξανά!» μας είπαν με μία φωνή.

Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές συμμετέχουν για πρώτη φορά σε συναυλία της «σχεδίας». Να τι μας είπε, μεταξύ άλλων, σε σχέση με τη συμμετοχή του σπουδαίου συγκροτήματος:
«Ρώτησα τους συναδέλφους μου στο συγκρότημα Χειμερινοί Κολυμβητές εάν θέλουν να συμμετάσχουμε αφιλοκερδώς σε μια συναυλία για την ενίσχυση του περιοδικού δρόμου “σχεδία”. Όλοι, λίγο πολύ, γνωρίζουμε –οι Θεσσαλονικείς λιγότερο, εγώ και ο Χάρης Παπαδόπουλος που ζούμε εκτός των δυο μεγάλων κέντρων, όπου πωλείται η “σχεδία”, ακόμη λιγότερο– το περιοδικό και τη διακονία την οποία προσφέρει. Χωρίς δεύτερη σκέψη, συζήτηση και οιονδήποτε προβληματισμό, απάντησαν όλοι “πάμε”, και έτσι ερχόμαστε. Από Θεσσαλονίκη, Κατερίνη και Καβάλα. Δυο μέλη μας ζουν στην Αθήνα».ΤΙ: Σχεδία Live! Πάρτι στο κατάστρωμα
ΠΟΥ: «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
ΠΟΤΕ: Δευτέρα 30 Μαΐου
Λεπτομέριες
Τιμή εισιτηρίου: 6€
Ώρα έναρξης: 19:00
Προπώληση Εισιτηρίου
Viva.gr , Public, SEVEN Spots, Reload, Media Markt

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 19:00. Ακριβώς! Η τιμή του εισιτηρίου είναι 6€.

Όποια έσοδα προκύψουν θα αξιοποιηθούν για την ενίσχυση της «σχεδίας». Να καλυφθεί η δαπάνη εκτύπωσης του διπλού καλοκαιρινού τεύχους (Ιούλιος-Αύγουστος 2016) είναι ένας πρώτος στόχος και (μακάρι!) κάποια ακόμη έξοδα εκτύπωσης.
Συνδιοργανωτής και συμπαραστάτης η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, οι άνθρωποι της οποίας είναι σταθερά αρωγοί και… κωπηλάτες σε αυτά τα κοινωνικά ταξίδια.like us

Musicom

Musicom Greece is a team of Professionals coming from the Culture Industry with great experience in Communication, Music Production, Visual and Graphic Arts, Concert Organising, Copywriting and more… Our philosophy stands on : Loving Music, Promoting Music and Positive Human Thought. The members of the team have been working as P.R. Officers in top Record Labels, executive Producers, Directors, Curators, Graphic Designers etc.

About the author

Who‘s behind this

Demo

Skyler

Photographer

skyler@moreno

Phone: 555-357-3005

Charming, CA

8727 Sutter Street

Copyright 2013 by YOOtheme - All rights reserved
powered by Warp 7 Framework and
designed and crafted with UIkit

Demo