Archive for November, 2014

Πάντα κάτι μένει…

Η “επίσημη” επαφή μου με συναυλίες και reports άρχισε τον Ιούνιο. Μέσα σε αυτούς τους 5,5 (μην πω 6) μήνες πήγα σε πολλά πολλά live, σε κάποια χωρίς να θέλω πραγματικά, σε κάποια θα πήγαινα ακόμα και με πυρετό και σε κάποια πήγα όντως άρρωστη! Θα τα βάλω σε μικρές κατηγορίες, χωρίς να παίζει ρόλο η σειρά που θα τα αναφέρω… Πάμε!

Dear Santa

Ένα από τα λίγα πράγματα που πιστεύω από παιδί και συνεχίζω στα 30 (και κάτι ψιλά) μου είναι… ο Άγιος Βασίλης! Και πριν προλάβετε να μου δώσετε το τηλέφωνο κάποιου καλού γιατρού, θα σας πω ότι δεν είμαι η μόνη που πιστεύει!

«Μαγική βραδιά Χωρίς Σύνορα στην Παλιά Όπερα της Φραγκφούρτης»

Η Αλεξάνδρα Γκράβας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πλημμύρισαν με ελληνική μουσική την κατάμεστη Παλιά Όπερα της Φραγκφούρτης, σε μία συναυλία αφιερωμένη στο ελληνικό Τμήμα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

Φραγκφούρτη/Αθήνα, 26 Νοεμβρίου 2014 – Μια μαγική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, οι θεατές που κατέκλυσαν την Παλιά Όπερα της Φραγκφούρτης (Alte Oper Frankfurt). Η διεθνούς φήμης μεσόφωνος Αλεξάνδρα Γκράβας και ο συνθέτης και τραγουδιστής Λαυρέντης Μαχαιρίτσας τραγούδησαν αφιλοκερδώς και ενθουσίασαν το κοινό με τις ελληνικές μελωδίες των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Μελίνας Μερκούρη και άλλων μεγάλων Ελλήνων συνθετών και ερμηνευτών. Μαζί τους βρέθηκε ο Έλληνας κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης και η πιανίστρια Δέσποινα Αποστόλου-Hölscher από την Φραγκφούρτη. Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στο έργο του ελληνικού Τμήματος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

Νύχτες Ραδιοφώνου στον πολυχώρο “Μάνος Λοϊζος” – 29/11

Λόγια ή εικόνες;

Ερωτηματικό που ίσως… και να μην ψάχνει απάντηση.

Γι αυτό μένουμε στον λόγο και δημιουργούμε την εικόνα μέσα από στιγμές που ζήσαμε στα ραδιοφωνικά studio. Μπροστά από ένα μικρόφωνο, δίπλα σε μια κονσόλα, κοντά σε μια δισκοθήκη μοιραστήκαμε σκέψεις, δημιουργήσαμε μύθους, αναρωτηθήκαμε για την αλήθεια και στήσαμε μια ιστορία. Εκείνη της ελεύθερης ραδιοφωνίας.

“ΝΥΧΤΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ”

Μίκης Θεοδωράκης: ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΕΣΤΙ

Ο Άγγελος Κουτσούκης γράφει για τον μεγάλο συνθέτη και για τον εξίσου μεγάλο άνθρωπο που μοιάζει λες και βγήκε από βιβλίο του Καζαντζάκη.

Πρέπει να ήμουν γύρω στα δέκα όταν πρωτάκουσα μουσική του. Η χρονιά ήταν το 1971, ντάλα χούντα και τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη απαγορευμένα δια ροπάλου.

About the author

Who‘s behind this

Demo

Skyler

Photographer

skyler@moreno

Phone: 555-357-3005

Charming, CA

8727 Sutter Street

Copyright 2013 by YOOtheme - All rights reserved
powered by Warp 7 Framework and
designed and crafted with UIkit

Demo