Archive for May, 2015

Μερικές πιο ψύχραιμες τοποθετήσεις για τον Πορτοκάλογλου

Μέσα στον απρόβλεπτο χαμό που έχει ξεσπάσει, κυρίως δε από ανθρώπους που μάλλον αγνοούν το έργο του Πορτοκάλογλου και ψάχνουν τρόπους να γίνουν αρεστοί σε κάποιους άλλους, με βάση τις υποκειμενικές τους πολιτικές τοποθετήσεις, ας δούμε και κάποιες ψύχραιμες, καλλιτεχνικές και όχι πολιτικές τοποθετήσεις.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ | ΜΥΛΟΣ, ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ OPEN AIR | Νέα ημ/νια 20/7

Όσο δεν γερνάει ο Βασίλης, δεν γερνάμε κι εμείς…

Κάθε του συναυλία γεννάει μέσα μας μία ιδιαίτερη ενέργεια κι έχει πάντα κάτι καινούργιο να μας πει. Αυτό το καλοκαίρι έσμιξε με το Χρήστο Θηβαίο, έναν ακόμα χαρισματικό ερμηνευτή με την δική του 20χρονη πιά πορεία κι εμπειρία.

Έκθεση φωτογραφίας & παρουσίαση φωτογραφικού άλμπουμ “El Caminante” – Dimitris The Athens 26 Μαΐου – 15 Ιουνίου 2015 @Root Artspace

Το 2013 o αντισυμβατικός φωτογράφος Dimitris The Athens ξεκίνησε τη διαδρομή Camino Santiago de Compostella, την οποία ακολουθούν χιλιάδες πιστοί κάθε χρόνο, πιστός κι αυτός στην τέχνη της φωτογραφίας και στην αναζήτηση της απλότητας της απεικόνισης: “Ξεκίνησα αυτό το ταξίδι μη γνωρίζοντας σχεδόν τίποτα για αυτό. Ήθελα να το γνωρίσω μέσα από το φακό μου. Νομίζω ότι αυτό που με έσπρωξε εκεί δεν ήταν τελικά η φωτογραφία. Ήταν το κομμάτι της ψυχής μου που είχα αφήσει να μου κλέψει τη ζωή. Έζησα την ηρεμία, τον κόπο, τον πόνο, την προσμονή, τη φιλία, την κατανόηση και πάνω από όλα την ομορφιά της εσωτερικότητας. Αυτά σου δίνει το μονοπάτι.”

Τρίτη 2/6 νέα ημ/νία για την εκδήλωση της “Σχεδίας”

Σχεδία με νότες, για μια καλύτερη ζωή

Μεγάλη συναυλία του περιοδικού Σχεδία στην Τεχνόπολη την Τρίτη 2 Ιουνίου στις 19:30

Τα σύννεφα της βροχής επέστρεψαν πάνω από την πόλη και απειλούν τη συναυλία της «σχεδίας» μας που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη, 27 Μαϊου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

About the author

Who‘s behind this

Demo

Skyler

Photographer

skyler@moreno

Phone: 555-357-3005

Charming, CA

8727 Sutter Street

Copyright 2013 by YOOtheme - All rights reserved
powered by Warp 7 Framework and
designed and crafted with UIkit

Demo